Triple Seven Paragliders

Triple Seven je trenutno najnovejša blagovna znamka na jadralno-padalski sceni. Podjetje 777 d.o.o. smo leta 2011 ustanovili Alojzij Slak, Aljaž Valič in Urban Valič. Že v prvi potezi si je naše podjetje zgradilo trdne temelje za nadaljni inovativni razvoj in delo. Padalo ROOK je z odličnimi letalnimi karakteristikami v hipu postalo popularna izbira pilotov razreda LTF/EN B. Pričakujemo, da se bo ista zgodba nadaljevala tudi v razredih LTF/EN A in LTF/EN C, saj to pomlad na tržišče prihajata nadvse obetavni padali PAWN in QUEEN.

Aljaž in Urban

Vse se je začelo s konstruiranjem in izdelavo radijsko vodenih jadralnih letal v otroških letih. Strast do letenja naju je kot 16-letnika zvabila na domače letališče v Ajdovščini, kjer sva letela z jadralnimi letali. V želji po večji svobodi in samostojnosti sva se znašla v jadralnem padalstvu.

Doma in po svetu sva znana predvsem po tekmovalnih uspehih in svetovnih rekordih v preletih z jadralnimi padali. Kot tekmovalca sva razvijala jadralna padala za različna svetovno uspešna podjetja, v katerih sva bila zaposlena. Pri svojem delu si vedno postavljava nove vizije in visoke cilje.

Od kod prihajamo

Sedež podjetja Triple Seven je v Sloveniji, ki je v jadralno-padalskem svetu znana po odličnih pogojih za letenje in vrhunskih pilotih. To nam ponuja odlično izhodišče za delo in razvoj jadralnih padal, ki jih lahko testiramo preko celega leta in stalno primerjamo z najboljšimi.

Razvoj, testiranje in proizvodnja

Izdelava jadralnega padala se prične z določitvijo njegovega namena in tehničnih ciljev. Sledi neprestana iteracija med računalniškim delom-konstruiranjem, natančne izdelave prototipov, testiranjem in optimizacijo. V tej fazi razvoja se je za uspešno primerjavo in spremembe potrebno do potankosti posvetiti vsakemu najmanjšemu detajlu pri izdelavi posameznega prototipa. Postopek je zaključen šele ko smo povsem zadovoljni z rezultati testiranj.

Pri tehnični zasnovi uporabljamo različno programsko opremo, pri kateri nam je v veliko pomoč dolgoletno sodelovanje z razvijalci. Naše ideje, želje in primerjave omogočajo izboljšave same programske opreme, s predlogi za lažjo uporabo in kompleksnejše operacije.

V podjetju Triple Seven smo prepričani, da mora dober konstruktor stalno stremeti k novim rešitvam in izboljšavam. Ker poleg dobre zasnove jadralnega padala želimo zagotoviti kvaliteto in neprestano kontrolo izdelave posameznih prototipov ter končnih produktov, smo se odločili za proizvodnjo v Evropi.

Kam stremimo

Cilj našega podjetja je proizvodnja visoko kvalitetnih in tehnično inovativnih jadralnih padal vseh vrst in razredov. Stremimo k razvoju vrhunskih jadralnih padal s poudarkom na varnosti in odličnih letalnih lastnostih.

Strast do letenja

Vsi jadralni padalci neprestano stremimo k novim doživetjem, iščemo neznano, nekaj, kar nismo storili še nikoli prej. Naš šport nam ponuja nešteto možnosti in osebnih zadovoljstev. Naj bo ob prvem poletu, jadranju nad domačim vzletiščem, hoji v gore in spustom v dolino, pobiranju nizko nad ravnino in dvigu visoko pod oblake, novi XC-“špuri”, zmagi na tekmovanju... Še bi lahko naštevali. Težko razložimo, kaj nas tako močno vleče pod oblake, naša doživetja in občutja po vsakem pristanku. Vse nas povezuje močna strast do letenja. Pilotom Triple Seven želimo veliko nepozabnih doživetij in uresničitev osebno zastavljenih ciljev, želja ter ambicij.

Naš motiv

Po vsem povedanem je naša filozofija zelo preprosta, želimo izdelovati vrhunska in kvalitetna jadralna padala. Vaš osebni uspeh bo za nas najboljša motivacija za nadaljnji razvoj.

TOP